Plaatsen vaste trap

Plaatsen vaste trap

Plaatsen van een compleet vaste trap. Wilt u ook een nieuwe trap laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie of adviezen.

Renovatie schuurdeuren

Renovatie schuurdeuren

Een mooi gebruikte schuurpoort weer in gebruik genomen en passend gemaakt voor een paardenstal. Heeft u een soort gelijke project? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie / adviezen.

Bijkeuken

Bijkeuken

Krijgt u een nieuwe keuken en weet u niet wat u ermee aanmoet? Wij maken hem passend waar u het wilt hebben. In dit voorbeeld hebben wij de oude keuken gedemonteerd en op maat aangepast naar de nieuwe locatie in de garage. De keuken dient nu als bijkeuken. Wilt u ook een keuken laten plaatsen of een gebruikte keuken op maat laten maken voor een nieuwe locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kast incl. schuifdeuren

Houten kast incl. schuifdeuren

Een mooie opbergkast op maat gemaakt incl. schuifdeuren. De kast bestaat uit veel opbergruimte met verschillende vakken om uw spullen geordend op te bergen. Het gebruikte materiaal voor de kast zijn 18mm mdf platen. De schuifdeuren hangen aan een rail.
Wilt u ook een kast op maat laten maken? Vraag dan vrijblijvend naar informatie of advies neem contact met ons op.

Boeidelen school

Boeidelen school te Gouda

Het bekleden van een nieuw schoolgebouw in Gouda met steni color platen.
Incl. het maken van de houten frame waarbij de steni color platen op worden bevestigd. Wilt u ook bij uw project of renovatie gebruik maken van steni color platen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie of advies.

Windschermen

Windschermen

Verplaatsbare windschermen van steigerhout makkelijk te verplaatsen met zwenkwieltjes. Mooi heldere plexiglas en leuke plantenbakjes om sfeer op het terras te brengen. Wilt u ook een mooie windscherm? Neem contact met ons op.

Renovatie vensterbank

Renovatie houten vensterbank

Een renovatie van een vensterbank gerealiseerd van 18mm mdf materiaal.