De focuspunten en achtergrond van Bouwonderneming Nijmegen

Bouwonderneming Nijmegen heeft inmiddels een groot relatiebeheer in Nijmegen, met de bijkomende ervaring. Dankzij deze ervaring is er een succesvolle formule gecreëerd, waarbij wij ons voornamelijk kunnen richten op de focuspunten.

Of het nu gaat om een aanbouw, verbouw, nieuwbouw of renovatieproject: wij leveren kwaliteit. Het team van Bouwonderneming Nijmegen heeft jaren ervaring en vele vooraanstaande projecten mogen volbrengen, waardoor wij kunnen staan voor een uitstekende kwaliteit. Dit is altijd terug te zien in het eindresultaat.

Bouwonderneming Nijmegen is gericht op goede communicatie en zorg naar zijn klanten, gedurende het gehele tijdbestek.

Wij leveren voortijds en tussentijds advies, maar bieden ook nazorg. Dat stukje persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Bovendien wordt er altijd zorg gedragen voor een nette werk- en woonomgeving.

Van het grondwerk af, tot de fundering, schoorsteen, voegwerken, het stuccen en het schilderwerk: wij leveren een totaalplaatje van A tot Z. Hierdoor kunt u samenwerken en communiceren met één partij die alles uit handen neemt.
Wel zo gemakkelijk!

Wij hebben een solide samenwerkingsverband met diverse zzp’ers, ondernemers en werken met vaste leveranciers.

Hiermee behouden wij een kleine kring, waarin we weten wat we aan elkaar hebben. Hierdoor lopen projecten soepel en komen we niet voor verrassingen te staan.

ACHTER DE SCHERMEN – Wie is Bouwonderneming Nijmegen?

Bouwonderneming Nijmegen heeft inmiddels een groot relatiebeheer in Nijmegen. Waar Serdar Inan ooit begon als ZZP’er (timmerman) heeft hij zich in enkele jaren opgewerkt naar de sterke positie waarin hij zich nu bevindt. Er volgende een explosieve groei, waardoor hij zich inmiddels een succesvol aannemer mag noemen met een solide team.

De meest recente stap van Serdar Inan is de start van Bouwonderneming Nijmegen. Bouwonderneming Nijmegen blijft groeien! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag direct een offerte aan.