Van voortijds advies tot zorg nadien

Bij Bouwonderneming Nijmegen ligt de focus op de kwaliteit van ons werk, maar ook zeker op de kwaliteit van onze communicatie naar klanten. Een stukje persoonlijk contact achten wij van groot belang voor onze werkwijze. Wij bieden voortijds en tussentijds advies, maar ook een stukje nazorg.

SAMENWERKINGEN

Wij leveren een totaalplaatje van A tot Z. Om dit te kunnen realiseren hebben wij een samenwerkingsverband met diverse zzp’ers, ondernemers en vaste leveranciers. Wij werken daardoor in een vertrouwde kring, waarin we weten wat we aan elkaar hebben. Hierdoor verlopen projecten en samenwerkingen soepel en komen we niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Onze aanpak

ONTMOETEN

Wanneer u ons inschakelt voor uw project willen we u eerst graag leren kennen: wij nodigen u uit voor een afspraak om uw wensen te bespreken. Zo is er voor de start van het project alvast een stevige fundering om op te bouwen.

PLANNEN & BOUWEN

In de loop van het project wordt er altijd gezorgd voor een heldere communicatie. Wij lichten u in over de planning en geven een verwachting van de uitvoering in de komende dagen of weken. Als we ergens aan beginnen, maken we het altijd af. Bovendien gaan wij, vanzelfsprekend, netjes om met de werk- en woonomgeving.

OPLEVEREN

Een project wordt altijd op tijd opgeleverd. Na oplevering is het werk nog niet klaar voor ons: wij bieden altijd nazorg. Na een aantal weken hebben wij nog contact met u.