Aanbouw

Aanbouw

Aanbouw gerealiseerd 5×3 meter met een mooi hergebruikt schuifpui en openslaande deuren.
Wilt u ook een aanbouw laten uitvoeren tegen een zo scherp mogelijke tarief? Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden en adviezen. Neem contact met ons op.

Bedrijfspand bekleden

Bedrijfspand bekleden

Het bekleden van een bedrijfspand met mooie duurzame rabatdelen. Wilt u in uw project ook gebruik maken van rabatdelen of een ander bekledingsmateriaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bijkeuken

Bijkeuken

Krijgt u een nieuwe keuken en weet u niet wat u ermee aanmoet? Wij maken hem passend waar u het wilt hebben. In dit voorbeeld hebben wij de oude keuken gedemonteerd en op maat aangepast naar de nieuwe locatie in de garage. De keuken dient nu als bijkeuken. Wilt u ook een keuken laten plaatsen of een gebruikte keuken op maat laten maken voor een nieuwe locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verbouwing garage

Verbouwing garage

Garageruimte betrekken bij de keuken waardoor er meer ruimte gecreëerd wordt. Incl. een hardhouten kozijn met openslaande deuren voor een mooi en goed lichtinval in de woning. Heeft u ook een garage die u wilt betrekken in uw woonkamer of keuken? Vraag dan vrijblijvend informatie of advies aan. Neem contact met ons op.